*Tots els productes d'aquestes receptes son productes congelats adquirits a Congelats Frimont S.A

divendres, 7 de novembre del 2008

Bacallà en salsa de frambuesa


Ingredients per a quatre persones:4 talls de bacallà al punt de sal.1 ceba grossa.3 dents d'all.1 pebrot verd.4 tomates ben madures.1 got de vi blanc.2 cullerades de postre de mermelada de frambuesa.
Agafem el bacallà i el coiem amb una cassola amb oli i lleugerament enfarinat, quan el tinguem el reservem i al mateix oli i afegim la ceba tallada petita, els alls i el pebrot també ben menudet, quan sigui rossa la ceba i aboquem la tomata, el vi blanc i un polset de sal. quan estigui tot cuit, ho hem de passar pel colador xinés per només aprofitar-ne el suc, i en un petit bol i afegim la mermelada de frambuesa i ho remenem bé, ens quedarà una salsa ben consistent i molt gustosa. En un plat al centre, el tall de bacallà, una bona làgrima de la salsa i una rameta de julivert.
Es boníssim!