*Tots els productes d'aquestes receptes son productes congelats adquirits a Congelats Frimont S.A

dijous, 30 d’octubre del 2008

Bacallà confitat en primientó verd

Ingrendients per a 4 persones: 4 filets de bacallà congelat ( Icelandic) - 2 primentons verds - 12 primentons de Padrón - oli d' oliva - sal y pimienta blanca.
Unes hores abans descongelar el bacallà.
Colocar el bacallà en una cassola i cobrir-lo en l'oli d'oliva. Posar a calentar a foc suau durant mitja hora aproximadament ( depenent de la grossor del llom).
A part, pelem els primientons, els tallem a daus menuts, els salpebrem i els sofregim en una mica d'oli. Una vegada fet el sofregit ho passem pel pasapurés i reservem.
Amb els primentons de Padrón, desprès de rentar-los i eixugar-los bé, els fregim en molt d'oli calent.Els traiem sobre un paper absorbent i els salem.
Una vegada ho tenim tot preparat, passem a montar el plat. Al centre fem un cordó amb el puré, a un costat hi posem el bacallà calent ( abans d'emplatar és bo que ho posem en paper absorbent per a que tregui l' excès d' oli ), i a l'altre costat hi posem els primentons de Padrón.

BON PROFIT!.

2 comentaris:

bambolina ha dit...

entre uns i altres (si no sou tots los mateixos...) me feu entrar gana...i lo que és més INCREÏBLE és que fins i tot m'agafen ganes de cuinar!!!!!

AKO ha dit...

mmmm quina gana..
felicitats pel blog!