*Tots els productes d'aquestes receptes son productes congelats adquirits a Congelats Frimont S.A

divendres, 21 de novembre del 2008

Tajine de rap en verduretes

Ingredients:500 g de cua de rap congelat.2 cebes mitjanes (o porros).4 tomàquets mitjans.2 pebrots verds.1 pastanaga grossa. 1 llimona.200 g de xampinyons.una culleradeta de cumí.una culleradeta de paprika.julivert fresc.un gra d'all.oli.sal.pebre.

Poseu el peix a marinar amb sal, llimona, pebre i un raig d'oli mentre feu la cocció de les verdures. Peleu i talleu la ceba a llunes.Poseu un fons d'oli en un plat de tajine (o en una cassola de fang) i poseu-hi la ceba. Afegiu l'any premsat, la paprika i el cumí. Incorporeu els tomàquets tallats a trossos. Deixeu reduir a foc mitjà durant 5 minuts.Afegiu els xampinyons tallats. Uns minuts més tard, els pebrots tallats a rodanxes ben fines i la pastanaga ratllada.
Vesseu-hi un vas d'aigua.Deixeu coure a foc suau i tapat durant 15 minuts.Col·loqueu el rap i cobriu-lo bé amb la salsa.Torneu a coure durant uns 20 minuts més amb la tajine tapada.
Piqueu una mica de julivert. Espolvoreu-les pel damunt del guisat, torneu a tapar, espereu un parell de minuts i serviu.