*Tots els productes d'aquestes receptes son productes congelats adquirits a Congelats Frimont S.A

dimecres, 29 de juliol del 2009

Calamars en figues

Ingredients ( 6 unitats): 6 calamars- 12 figues- 2 carquinyols-1 ceba picada- uns dauets de pernil-una cullerada d'ous de salmó-fulles de ruca- una cullerada de mel.
1.Deixem descongelar els calamars un dia abans.
2. Pelem les figues i les desfem dins un bol fins a aconseguir-ne una pasta.
3. Afegim al bol el pernil salat, els ous de salmó, la ceba tendra i les fulles de ruca picades. Ho barregem tot.
4. Escalfem una paella i hi rostim les freixures del calamar amb un bon raig d'oli i una espurneta de sal i pebre.
5. Desfem ara la mel dins la paella mentre rostim les freixures.
6. Quan comenci a daurar-se tot, hi afegim un got d'aigua. Esperem que es cogui uns minuts fins que es redueixi la salsa.
7. Ratllem els carquinyolis a sobre de la salsa i la passem per un colador.
8. Farcim els calamars i els tanquem amb broquetes o escuradents.
9. Escalfem una planxa, hi tirem un rajolinet d'oli i fem els calamars i les potes
10. Traiem les broqutes, emplatem al gust i....bon profit!