*Tots els productes d'aquestes receptes son productes congelats adquirits a Congelats Frimont S.A

dijous, 8 de gener del 2009

Anem de tapes sense sortir de casa?


Tapa de calamaret ( xipiró), en faves.
Ingredients ( variaran segons la ració que en vulgueu fer): 125g de favetes baby-100g de calamaret-mitja ceba- oli d'oliva-sal
Descongeleu el calamaret i netejeu-lo.
Escalfeu oli en una paella i hi sofregiu la ceba tallada fina. Quan aquesta estigui una mica dauradeta li afegiu les favetes i ho deixeu sofregir una estoneta, tot junt. Quan veigueu que les favetes s'han arrugat una mica, saleu el calamaret i l'afegiu a la paella. Ho deixeu uns 2 o 3 minuts i veureu com el calamaret es fa de color rosat. Pareu el foc i ja podeu emplatar!
Tapa de calamaret en ceba.
Ingredients: 150g de calamaret- 2 cebes-oli d'oliva- sal-sucre
Descongeleu el calamaret i netejeu-lo.
En una paella en oli abunadat hi posem, a foc suau, la ceba tallada fina i una mica de sucre. Quan veigueu que aquesta s'ha caramelitzat. saleu el calamaret i l'afegiu a la ceba. Tapeu la paella uns 4 o 5 minuts i ja estarà llest per a menjar.
Calamaret enfarinat.
Ingredients: 150g de calamaret- farina d'arròs o preparat per a rebossar sense ou-oli d'0liva-sal.
Descongeleu el calamaret i netejeu-lo.
Posar oli abundant a escalfar en una paella. Salar els calamarets i passar-los per la farina. Quan l'oli estigue ben calent hi aneu afegint els calamarets ben separats. Quan la farina tingue un coloret marronet ho traieu i ho deixeu sobre paper absorbent. Quan hagi tret l'exés d'oli ho canvieu de plat i ja es pot menjar.


No us oblideu de trucar uns quants amics, i preparar-vos una copa de bon vi, les tapes entren millor!

2 comentaris:

Oscar Morera ha dit...

Salutacions espcials per a Frimont.

Frimont ha dit...

Una abraçada molt forta i molts de besitos