*Tots els productes d'aquestes receptes son productes congelats adquirits a Congelats Frimont S.A

diumenge, 3 de març del 2013

Crema d'espàrrecs verds amb mascarpone

Ingredients: Una bossa d'espàrrecs verds-una patata mitjana-una ceba-100 g de formatge mascarpone.

Escaldem els espàrrecs amb aigua bullint. Els traiem i separem les putes de la tija.
Posem a bullir la patata, la ceba i els troncs d'espàrrec trossejats amb una mica de sal.
Quant estigui cuit ho retirem però deixem una mica d'aigua. Afegim el mascarpone i un rajolí d'oli i ho batem amb la batedora.
Servim en bols i ho decorem amb les puntes dels espàrrecs.

1 comentari:

Anònim ha dit...

Hola,

Hem vist que tens moltes receptes al teu bloc i et volem presentar www.lestevesreceptes.cat, un portal web on els nostres usuaris poden buscar entre més de 37.000 receptes de les pàgines i blocs més populars en llengua catalana.

A la nostra página hem creat la secció TOP BLOCS DE RECEPTES, un rànquing de blocs on tu també pots afegir el teu bloc. Nosaltres indexem les teves receptes i els usuaris les poden trobar utilitzant el nostre potent motor de recerca. Lestevesreceptes.cat té més de 2.000 visitants únics cada dia que busquen receptes a la nostra página, generant una gran quantitat de tràfic per tots aquells blocs que formen part del nostre portal. I el millor de tot és que no t’has de preocupar de res perquè tot a Lestevesreceptes.cat és gratis!

Lestevesreceptes.cat forma part del segon portal de receptes més important del món, amb presència a 37 països diferents. Tenim pàgines germanes a França, Portugal, Itàlia, Estats Units o Suècia, entre d’altres.

Vols formar part d’aquesta gran familia?

Moltes gràcies per la teva atenció i restem a la teva disposició!!!!

Carles Vicente
Lestevesreceptes.cat