Ingredients: 1peça de tall rodó d'1,5-1,8 kg-2 cebes -2 pastanagues-2 tomàquets madurs-1 porro-1 cabeça d'alls-2 fulles de llorer-farigola i romaní-250 ml. de vi blanc-1/2l. de brou de carn-sal i pebre-oli d'oliva.
*Hi podem posar qualsevol tipus de verdura,només cal pensar de descongelar-les el dia abans.
El dia anterior descongelem la carn, ( que ja ve lligada) a la nevera.
Escalfem el forn a 180º
Salpebreu la carn i la rostiu amb oli d'oliva en una cassola que pugui anar al forn.
Quan sigui rossa per tots costats afegiu totes les verdures netes i tallades a trossos. Afegiu el llorer, la farigola i el romaní. Tireu el vi blanc i deixeu que evapori una mica. Afegiu el brou de carn i poseu al forn a coure a 180º unes 2 hores girant la carn cada mitja hora.
Quan sigui llesta retireu la carn de la safata i deixeu-la reposar en una safata per recollir tots els sucs que deixi anar.
Per acabar podeu fer dues coses amb la salsa: la passeu pel turmix i després per un colador fi o simplement la deixeu com ha quedat amb les verdures cuites.
Quan sigui rossa per tots costats afegiu totes les verdures netes i tallades a trossos. Afegiu el llorer, la farigola i el romaní. Tireu el vi blanc i deixeu que evapori una mica. Afegiu el brou de carn i poseu al forn a coure a 180º unes 2 hores girant la carn cada mitja hora.
Quan sigui llesta retireu la carn de la safata i deixeu-la reposar en una safata per recollir tots els sucs que deixi anar.
Per acabar podeu fer dues coses amb la salsa: la passeu pel turmix i després per un colador fi o simplement la deixeu com ha quedat amb les verdures cuites.
Talleu la carn a rodelles i serviu-la amb la salsa o amb les verdures.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada