Ingredients: 4 talls de 125 g de ventresca de tonyina - 4 tomàquets secs - 12 filets d'anxoves -200g de suc de taronja reduït - 2 albergínies - oli d'oliva - sal - 4 flors de carbassó - farina - aigua freda
El dia anterior deixeu descongelar la ventresca.
Per començar, poseu la ventresca en un cassó amb aigua i sal i deixeu-la coure a foc suau sense que arribi a bullir.
Mentrestant, en una paella amb oli fregiu l'albergínia ja pelada i tallada a làmines. A continuació, poseu en un bol l'aigua freda i la farina, barregeu-ho bé amb un batedor, poseu-hi les flors de carbassó i fregiu-les en una paella amb oli abundant i ben calent. I ja per acabar, emplateu la ventresca, poseu-hi l'albergínia i el tomàquet sec al voltant, les anxoves a sobre, salseu el plat amb el suc de taronja reduït i guarniu el plat amb les flors de carbassó.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada